Putovanja

Pravi family hotel za obitelji

Kako mama poludi na proljece i mora ici blizu mora, muzek je uzeo godisnji i na preporuku dragih prijatelja odlucio nas pocastiti mini odmorom na moru, u hotelu Family Hotel Amarin u Rovinju. Nisam inace takav tip i osim kad se uvalimo muzu kad ide poslovno, rijetko kad idemo u hotele. No, uz dvoje jako aktivnih hahara, sadrzaji ovog hotela djelovali su obecavajuce i imala sam osjecaj da bi ovdje cak mogli malo i odmoriti…i bila sam u pravu! Ljudi, to je raj za djecu…a prema tome i za roditelje 

IMG_1160 Moram priznati, mislili su na sve, apsolutno svi detalji podređeni su našim najmanjima….od mreze za penjanje koja sluzi kao svojevrsna igraonica dok roditelji rjesavaju check in/check out, dizajna svega u hotelu (npr nema stepenica izmedu katova, ili lift ili tepihom oblozeni prolazi tako da djeca mogusigurno juriti uzbrdo-nizbrdo a i prikladno je za bebe u kolicima) i svih sadrzaja, bas je svaka sitnica pomno osmisljena. Napokon da je netko shvatio da je potrebno napraviti hotel u kojem su djeca glavni gosti.

 

U prizemlju se nalazi mini klub za djecu, osmišljen kao dječji centar, koji se sastoji od nekoliko prostorija- game room sa igricama za vecu ekipu, science room u kojoj se održavaju radionice s raznim eksperimentima, prostorija za vece klince (3+) sa legicima, prugama, raznim drustvenim igrama i baby klub 0-3 s hrpom tog za bebace. Ekstra bonus, u baby klubu imaju cak i svoje pelene i kasice, tihu sobu sa kreveticima gdje beba moze ostat spavati, i teta dadilja kojoj bez straha mozete ostaviti kikace. Mi smo bili toliki neroditelji da smo ih ostavili 2x po pola sata na igranju da si popijemo kavu u miru, prvi put u 1.4 godine  Naravno, roditelji su uvijek dobrodosli na igranju, a mogu se posuditi i razni ride a bikeovi, tricikli, trokolice i sl za voznju po vani a i nerijetko je vidjeti klince kako jure u tome po cijelom mini klubu.

IMG_1228       

Hotel ima i bazene, vanjske i unutarnje, a kako je vani još uvijek bilo prehladno za kupanje, koristili smo unutarnji. Osim dječjeg mini bazena i bazena sa toboganom, imaju i jedan jos nesto veci kojeg onda većinom odrasli koriste za plivanje. SUper je što i klinci dobiju svoje ogrtače pa ne morate još tegliti i svoje ručnike na bazen. Plus sigurnije je da se klinci neće prehladiti.

Cijelo dvoriste je u parkicima, penjalice, tobogani, trampolini, ljuljacke, mreze za penjanje, nema cega nema. I djeca slobodno trce od jednog do drugog jer je sve uredeno i sve dostupno. Plaze su i sljuncane i divlje, pa kome sta odgovara, a i psi su dobrodosli! Bas je puno ljudi boravilo tamo i sa svojim pesekima… Veceri su nam bile rezervirane za djecje aktivnosti- bingo, mini disko, predstava, nakon cega je slijedio crtic u kinu. I tako svaku večer, dovoljno da im bude zanimljivo i da nakon crtića lijepo odu u miru na spavanje 🙂

 

I za kraj, hrana! Bife s ogromnim izborom, mi smo zbog klinaca uzeli puni pansion…hranilica za bebace ima i vise nego dovoljno, cak i za vecerom kad je veca guzva!

Ugl, mame, svaka preporuka…zelite li da vam se djeca zabave, pravac Rovinj  Mene je stariji sin vec jutros pitao da bi za vikend išli ponovno, hahaha!

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *